Thursday, April 10, 2014

Apple va lansa anul acesta iPhone 6. Ce ar putea aduce nou

Apple, unul dintre cei mai mari producători de dispozitive IT&C, va lansa în acest an cea de-a opta generaţie de smartphone-uri. Dar ce ar putea aduce nou terminalele? iPhone 6, aşa cum s-ar putea numi noua generaţie, va veni cu siguranţă cu un design nou care va şoca şi în acelaşi timp va revoluţiona piaţa de smartphone-uri.
iphone6_concept3_35517900
Apple va umbla şi la dimensiunea ecranului, iar acesta ar putea veni chiar în trei variante, de 4.7 inci, 5.5 inci şi 6.0 inci, iar rezoluţia ar putea fi 2K. Dar ca şi la generaţia actuală, Apple ar putea scoate şi un terminal mai ieftin care să păstreze specificaţiile iPhone 5S şi astfel va exista totuşi şi un terminal de 4 inci.

iPhone 6 ar putea intra în gama produselor Air. Dacă în acest moment telefonul are o grosime de 7.6 milimetri, noua generaţie ar putea avea o grosime de doar 6 milimetri. În ceea ce priveşte camera, Apple ar putea păstra aceeaşi cameră de 8 megapixeli, dar va lucra la stabilizatorul de imagine pentru a putea capta imagini mult mai clare. Anul 2014 este sub semnul 4K în tehnologie, astfel camera iPhone 6 va putea înregistra imagini la calitate Ultra HD.

Un mare minus pe care l-ar putea corecta cei de la Apple va fi bateria telefonului cu o capacitate mult mai mare, care să îi asigure o autonomie sporită. Deşi majoritatea producătorilor vor fi anul acesta la a treia generaţie de telefoane quad-core sau chiar vom vedea tot mai multe terminale dotate cu octa-core, viitorul A8 de la Apple probabil va fi mult mai puternic şi ar reprezenta prima generaţie de iPhone cu quad-core.

În ceea ce priveşte lansarea pe piaţa a generaţiei noi de iPhone, aceasta nu va avea loc mai devreme de luna august a anului.

No comments:

Post a Comment